Bilder

Traditionellt midsommarfirande

DSC00108

DSC00107

DSC00109

DSC00110

Kulturvecka hösten 2016

Kulturveckan på Grödinge Bygdegård öppnades av populära Bull med trio på fredagskvällen med fullsatt salong.

Dagen efter bjöd Friteaternpå föreställningen Den vackraste visan om livet själv. Efter teaterföreställningen som lockade till många skratt så bjöds det även på musik till kaffet! Allt från Dyland till Dan Andersson.

Kulturveckan på Grödinge Bygdegård avslutades med en trevlig fullsatt föreställning. Per Sörman skildrade ”En spelmans saga” om Dan Andersson.

Showgruppen Dom Andra

Showgruppen Dom Andra bjöd på en sprudlande musikshow på Grödinge Bygdegård två kvällar i april.
Två fullsatta föreställningar med härlig stämning. Grödinge nya Bygegårdsförening i samarbete med Botkyrka teaterförening arrangerade. Smörgåstårta, kaffe och kaka och härlig musik uppskattades av alla.

 Kärleken, döden och en kopp kaffe

Det blev återigen en lyckad kväll i nyrenoverade Grödinge bygdegård när
Sara Lind och Niklas Fransson gav föreställningen Kärleken,
döden och en kopp kaffe.
De två gav berättelser och reflektioner i ord, sång och musik
med en äkta glädje. Välkända stämningsfulla melodier flera med
egna texter. Bygdegårdens omtyckta hembakta bullar och kakor bidrog
till en fantastisk kväll.

Festkväll med Bulls Trio i Grödinge bygdegård

En mörk och murrig fredagskväll i november bjöd Bull´s Trio på en verklig helkväll och uppfyllde med råge vad de i förhand utlovat. Det var verkligen svängit, rockit, roligt samt Sinatra och Cornelis. Trivselfaktorn  var hög och den fulltaliga publiken hängde med och verkligen uppskattade det som bjöds från scenen, även smörgåstårtan som kom fram i pausen var mycket uppskattad. Det var många, många fler som önskade att få komma men biljetterna tog snabbt slut. Vi jobbar på en repris för alla som inte fick plats, någon gång under året 2016. Alla lämnade bygdegården glada och nöjda och många var det som hade någon form av förhållande till  låtarna.och återupplevde gamla minnen.

En trevlig höstkväll med Kabaré Piper och Sprätter

Utsålt i Grödinge bygdegård! Teatergruppen Piper & Sprätter är åter på scenen efter 6 års uppehåll i revyandet. Att de var efterlängtade visades när biljetterna tog slut på nolltid och bygdegården fylldes till sista plats två kvällar i rad. Revyn ÅNYO bjöd på några av deras tidigare succér men även nyskrivet och aktuellt. Övervintrade hippien ”Gunnar” (Mats Blomberg) har nu hunnit bli tonårspappa och beskrev på ett målande och humoristiskt vis vilka situationer som en inte ont anade pappa kan utsättas för. Många i publiken kände igen sig i tonårspappan. Många skratt och applåder visade att publiken hängde med och verkligen uppskattade föreställningen. I pausen bjöds på kaffe med hembakat vilket också uppskattades. Flamsan, minnenas television med Nisse och Nisse som grabbarna på Korsnäsgården och Kungasagan var andra nummer som rev ner applåder. Kvällarna avslutades med att Bull och musikanterna avrundade med lite Sinatra. Medverkande: Mats Blomberg, Lena Adelly, Björn Adelly, Håkan Norman, Stig Algotsson och Lennart Gudmundsson Föreställningen är ett samarbete mellan Botkyrka teaterförening och Grödinge nya bygdegårdsförening.

Stämningsfullt i kvälls mörkret!

IMG_4333